Leço

Tərkibi

Pomidor 4 kq

Yaşıl bibər 3 kq

Pesoq 1 stəkan

Duz 2 xörək qaşığı

Sulu yağ 1 stəkan

Uksus 9%2 xörək qaşığı.

Hazırlanması.

1)Pomidor yuyulur ət maşınından keçirilir.

2)Bibər yuyulur,toxumu çıxarılır,və 4 hissəyə bölünür.

Çəkilmiş pomidoru qazana tökülür,üzərinə pesoq,duz,yağ əlavə edilir və qaynadılır.

Pomidor qaynadıqdan sonra bibər əlavə eilir.

Bunlar hamısı 30 dəqiqə qaynadılır.

Sonra peçin üzərindən götürülür və uksus əlavə edilir,və təmizlənmiş bankalara töküb ağzını bağlayırıq.Qışda isə şirin ağızla yeyirik.

  • Zamanın axarında
  • Hüzur iqlimi
  • Təhlil
  • Mənəviyyat
  • "Bizimaile.az"

Qadın və iş

Qadın, nəslin meydana gəlməsində və təhsilində ilk müəllimdir. Ümmətin gələcəyi və gedişatı qadına bağlıdır. Qadın ümmətin yarısıdır

Günün ayəsİ

  • "Zərrə ağırlığında yaxşı əməllər edən görəcək. Zərrə ağırlığında pis əməllər edən görəcək."
    Zəlzələ surəsi, 7-8-ci ayələr

Günün hədİSİ

  • Elmlə din əkizdirlər. Əgər bunlar bir-birindən ayrı düşsə cəmiyyət yanıb məhv olar.
    Məhəmməd Peyğəmbər(s)